Bercuti di Singapore Part 4.

Sebenarnya cerita ni dah lama gila baru sekarang nk updated. Hahahaha. Ini ialah part yang terakhir. So kalau belum baca PART 1, PART 2 dan PART 3, silakan baca dulu ye. Ok mari kita mulakan cerita. Ini adalah hari keempat Ain dekat Singapore. Sebelum nak balik, kita jalan jalan dulu. Naik MRT pergi ke Marina Bayfront. Tak salah Ain la, hahaha. Dah lupa. Best gila kooottt! Bukan la pergi kat hotel yang atas dia ada kapal tu but tengok dari jauh la. Then masuk shopping complex. Lawa siottt! Haha.




Ni ke padang tiruan? Haha.

Saya nampak slim, hahaha. K bye.




Dah jalan jalan, balik hotel and check out. Kejap je, tak ada la lama sangat jalan jalan. Nak naik yang macam pusing pusing tu pon dah tak ada masa. Mahal pulak tu. Dah kemas semua barang, pergi airport. Pergi airport naik teksi. Kalau naik MRT, kena angkut barang sana sini. Malas pulok.

Ini la hotel yang Ain duduk. Hotel yang paling murah kot tapi mahal la jugak. Bilik lawa tapi sempit gila, haha. Kata DOUBLE room tapi perghhh bilik aku lagi besar kot, haha.

Dah sampai airport, check in beg yang besar besar dulu. Eh? Hahaha. Then makan KFC. Laparrrrr. Habis makan, check in ke manetah, haha. Then relax relax. Flight petang. Dah la delay, cisss hahaha.



Hah.... hahaha. Ok itu je. Hopefully korang baca dari awal la. Baca dari PART 1 then baru la PART 2 dan PART 3. Baru la faham, haha. For me not bad la Singapore ni but I LOVE MALAYSIA MOREEEE! Negara mereka memang bersih but Ain tak gemar tandas diorang. Tak ada paip, hahaha. Sama oh macam Hong Kong tak ada paip jugak. Terpaksa lah bawak botol air kosong. Alaaa negara pemerintah dia Cina, biasa la kan. Ok lah itu saja. Thanks coz sudi baca. K sekian~

12 comments:

  1. Huh...Baguihnya kalau dapat holiday macam hang, teringin nak dok pi Universal Studio!

    ReplyDelete
  2. Wahhh best nya percutian ain di singapore...slh 1 nya information tmpt2 menarik di Singapore...xsabar2 rasew nya saya nk ke Singapore
    dgn izin-Nya

    ReplyDelete
  3. wahh .. bestnye ! esk nk g book tiket lah. hahak ! XP
    ain jemput lerr singgah sini : http://sedetikdaripadaku.blogspot.com/
    =)

    ReplyDelete

Ce komen ce komen :)