Meet the awesomeeeee AIN :)Hehe siapa saya? Okey nama panjang saya ialah Ain' Nun Najjah. I loveeeeee my name sebab kawan yang lama tak jumpa boleh kenal saya dengan mendengar nama saya, hihi. Anda boleh panggil saya Ain or nama penuh terus pon tak apa. 

Umur? Hah... dah ramai yang cakap muka aku tak nampak macam umur yang sekarang ni. Dah dah, cukup lah memuji yang aku ni awet muda, haha! Saya dua-puluh-empat-tahun pada 2018. Lahir pada 30 April 1994. Dah tuaaaaa, huwaaaaa!

Tinggal di Bandar Baru Bangi, Selangor. Anak sulung daripada 4 beradik. Peace yawww~ Study diploma kat UiTM Kampus Kuala Terengganu dalam bidang Bussiness Management (2015). And study degree kat UiTM Puncak Alam dalam bidang Kewangan (2017).

Now alhamdulilllah, dah ada kerja as Finance Executive di MK Land Holdings Berhad.
Nak contact saya?
Twitter
WeChat: ainzuhairi

My only blog.

Nothing special about my blog. Saya buat pon sebab nak kongsi cerita and pengalaman. Macam mana kehidupan saya. Dan dalam masa yang sama, saya nak berjumpa dengan kawan kawan dari negeri lain. Oh hyeeeeee~ Hehehe. Btw, saya tak reti edit sebab bila saya nak download photoshop, asyik asyik error je. Gerammmmm! Hmm ok la, itu sahaja serba ringkas pasal saya. Tak kenal maka tak cinta~ Hihihihi.

P/S: Jarang update blog, tapi still hidup.

Mari LIKE fan page blog saya. Dan FOLLOW Twitter dan Instagram saya, hehe. Terimasss~

Instagram