Teater Muzikal Gerimis Mengundang.


HAIIIIIII!!! *mood eksited nak tulis pasal benda ni* Hihihihi... Sampai teringat ingat sampai sekarang pasal benda semalam, LOL! Terkesima jap bila jumpa Kamal Adli yang hensem, lagi bergaya, lagi seksi tu, haha! *dia yang cakap eh dalam teater ni, aku just taip, LOL!* Hari ni (Ahad), hari yang last untuk teater ni. Sapo tak pergi rugi laaaaa~ So sebelum Ain nak cerita dengan lebih lanjut pasal teater ini, Ain akan start dari awaaaaaaal dulu ye.

Ok ini cerita semalam. Sebelum nak pergi Istana Budaya, pergi Cheras dulu. Rumah kakak ayah Ain. Makan disana dulu. Then baru gerak ke sana sama sama. Celebrate belated birthday my twin cousins. Comel comel je cupcakenya.




Dah makan semua baru gerak pergi Istana Budaya. Pukul 6.30 macam tu la. Sampai sana pukul 7.10 malam. Solat Maghrib dulu. Teater tu start pukul 8.30. Macam biasa, nyanyi lagu Negaraku dulu dulu. Haha.





Not bad cerita ni. Permulaan agak tak faham sikit. Maybe mereka cakap tak berapa jelas tapi Ain tengok orang lain punya la ketawa terbahak bahak, haha. Ending yang best. Ain tengok ada yang lap air mata, hehehe. Bukan saya tau, saya tak nangis pon. Maybe orang yang ada kekasih lagi feeling kot kalau tengok teater ni.

Then bila habis, mak aiii~ Ramai gila yang beratur untuk ambil tandatangan artis. Eleh, kteorang tak yah beratur panjang panjang macam ni. Terus masuk pintu belakang tunggu artis datang, haha. Actually Ain, family Ain, and saudara mara yang lain dapat tengok free jer, hoho. Why? Den Wahab tu pakcik Ain la, abang ayah Ain. Thats why kteorang dapat masuk pintu belakang, LOL! Tunggu agak lama sebab yela artis kan tengah busy tandatangan kat depan. Kteorang kat belakang. Hah... bila diorang semua dah sampai, turn kteorang pula nak serbuuuuuu.

With one of kumpulan Zero. Adik aku kata dia hensem antara 3 tu, haha. 

With Kamal Adli, hihi. Biarlah dia pandang tempat lain. Kat camera lagi satu ado lagi. 

 With Kak Shenty, artis dari Singapura.

With kumpulan Zero Raja Lawak. 

 With Kamal Adli and Mikha Tambayong. Pendek nya aku padahal sama umur dengan Mikha, LOL!


Hah... BEST DOH! Hahahaha. First time jumpa Kamal Adli, ambil gambar dia pon tangan menggigil. Siot je. Belum jumpa 1 Direction lagi, LOL! Dalam teater Ain ada nampak Anith Aqilah, Azizah Mahzan, Ahmad Idham dan artis artis dari Indonesia. Ain ada ambil gambar dengan Zamani Slam tapi gambar tu terlebih kabur. Hahaha haishhh. Hari yang best sekali, hahahahahahaha. Ya saya tahu ada gambar yang kabur. Sakit hati den bawok camera sakai tu. Tapiiiii ADO AKU KESAH? Haha. K sekian~

12 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! best nyeee :D aku minat sangat kat kamal adli tu . HAHA #lol . tapi memang betul la, dari HERO REMAJA dulu dah aku minat <3

    ReplyDelete
  2. @Ain Zuhairi hurm, takde gambar kamal adli sorang ke ? HAHA . aku nak curik bole ? :D

    ReplyDelete
  3. oh tidak...! ella sangat jeles...

    ReplyDelete
  4. lebih ertarik pada cupcakes tu..
    ehehhee

    ReplyDelete
  5. wahh, besnyerr ain dpat tngok teater nih :D

    ReplyDelete

Ce komen ce komen :)