My New Camera :)

Halluuuuu hahahaha. Just short entry je. Tadi ayah bagi Ain new camera Cyber-shot. Huhuhu, nak DSLR tapi yang ini pon jadi lah. Tak mintak, dah dapat. Itu namanya rezeki so jangan ditolak. Btw, thanks ayah!


Mula mula macam nak tak nak je ambil sebab dah ada dah camera macam ni. So bila ayah dah kasi, takkan la nak tolak. Ambil jela walaupun tak sebesar DSLR, haha. Bila baca and tengok apa yang bestnya tentang camera ni, WOW! 16.2 mega pixels tuuuuuuu. Ok ok, ni yang best. Pastu touch screen pulak tu, lagi lah best. Hahaha! Ok dah la, itu je. LOL! Sekian~

4 comments:

  1. sony ker,,??berapa ratus ye,,??

    ReplyDelete
  2. @ShalleyaNnaA ah SONY. Tak tahu plak berapa, haha :p

    ReplyDelete
  3. Bestnya dapat camera baruu :) kita guna phne camera jehh. Tsk tsk :'/

    ReplyDelete

Ce komen ce komen :)