Din Din Din... Oh Mydin...

Helloooo everyone! Hahaha as you know, kan saya berada di Terengganu sekarang ni. Bukan bercuti la tapi belajar. So cuti kat sana kan hari Jumaat dan Sabtu. Agak janggal sikit la bagi warga Selangor ni. Yela kteorang cuti Sabtu dan Ahad, hahaha. So kena la biasa kan. Macam biasa time cuti, Ain dengan roomates Ain and sesiapa jela yang nak ikut, kami akan pergi ke Midvalley paling best disitu! Ada wehhhh... Tak percaya? Midvalley a.k.a Mydin Mall. Asal cuti je kteorang pergi. Dah muak rasanya, hahaha. Pavillion best jugak kat sana. Pavillion a.k.a Giant, hahaha. Cehhh tukar nama sebab nak sedapkan hati, LOL!

Minggu pertama cuti, kteorang pergi ke Mydin untuk beli barang bilik yang tak ada lagi macam penyapu, makanan dan sebgainya. Pergi naik prebet. Macam tu eh eja? Hahaha. Ala ada orang tukang ambil la. Call jerrr~

Tengah tunggu orang ambil depan kolej.

Cuba bandingkan trolley yang penuh dengan tak penuh tu? Entah trolley siapa la kan, hahahaha!


With my roomates.

Ni tengah tunggu orang ambil kat depan Mydin, haha.

Again hari keesokkannya, hari Sabtu. Hellooo Midvalley! Penuh lagi satu trolley, hahaha. Ok lawak. Kali ni pergi Midvalley naik kereta sewa je. Arna yang drive. My roomate. Sesat sikit la tapi sampai jugak. Lepas habis shopping di Midvalley, kami pergi ke Sunway Lagoon. Hahaha ada wehhh kat situ. Sunway Lagoon a.k.a Pantai Batu Burok, hahahaha!









Best memang best tapi panas gilaaaaa. Aku rasa bila aku duduk kat Terengganu ni, makin hitam ada la. Yela dekat dengan pantai kan. Haba laut dia. Then minggu kedua cuti, againnn hye Midvalley! Hahaha. Amboiii Mydin kat Selangor ni berlambak, tak nak pula jejakkan kaki. Kat sana tiap tiap minggu, hahahaha! Trolley penuh dohhh hahaha. Tapi kali ni balik naik teksi. Ok la harganya.


So thats all about apa yang Ain buat time cuti. Kadang kadang duduk kat kolej buat kerja tapi lama lama rasa bosan jugak. Yela tak ada benda nak buat kan. Wireless UiTM ada tapi macam apa je, hahaha. So itu jela setakat ni tempat yang Ain pergi. Hahhh! IKEA pon ada dohhh kat sini... IKEA a.k.a Pasar Payang! Hahahahaha! Jangan tiru tau. Ini bahasa Ain dengan kawan kawan Ain, hahaha. Ok lah itu saja. Sekian~

13 comments:

  1. amboi seronoknyaaaaa diorg.. saya suka pic bayang2 tuh.. dulu ngan membe2 time study pon ada jugak tangkap pic camtuh~best..

    ReplyDelete
  2. Fuh. Shopping sakan macam dah nak raya dah. Hehe.

    ReplyDelete
  3. happening betul bershopping ni hehehe

    ReplyDelete
  4. @Kesuma AngsanaTula, rindu sgt dgn Midvalley. Hahaha :D

    ReplyDelete
  5. ain belajar di uitm ke?sama la,fira di uitm melaka:)

    ReplyDelete
  6. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/06/giveaway-3-lens-lomo-style-film-camera.html

    tag awk .jom join !

    ReplyDelete
  7. sye yg di dungun, selalu pergi mesra mall jerp. lama2 jadi mesra pulak, bhahahaha

    ReplyDelete

Ce komen ce komen :)