Selamat Tinggal Selangor... Selamat Datang ke Terengganu!!!


Hah... tengok gambar di atas tu. Tu baru sikit, ada lagi yang belum dimasukkan, hahahaha! Adoyyy banyak benar Ain bawak. Entah larat ke tak nak angkut sana sini. Beg tarik 2 buah. Beg sandang 2 buah sebab satu tu beg laptop. Bantal 3 dan ada la beg plastik semua, paperbeg and macam macam lah. Hmmm jauh la jauh la hahahaha. 

Hopefully saya ok ok saja. Tak ada rasa nak balik ke apa. Ain ok je cuma kalau Ain rasa tertekan, Ain akan rasa nak balik hahahaha. Saya sensitif sikit. Lepas ni dah tak boleh la cakap dengan dinding kalau ada masalah. Kalau cakap kang orang dengar LOL!

Saya akan sambung belajar di UiTM Kampus Kuala Terengganu di Chendering. Kos yang saya dapat ialah Pengajian Perniagaan. Harap saya boleh belajar dengan tenang. Susah memang susah but hopefully ada lah kawan kawan baru yang sudi ajar saya, amin~ Ok lah doakan saya selamat di sana. Saya tamatkan entri saya disini saja. Kalau ada masa ke, Ain updated la apa apa. Nantikan ok! Sekian~ Assalamualaikum.

Peace yawww!

33 comments:

  1. oh akak pun orang selangor?
    samalah kite.Esok pun nabila & family nak hantar kakak p terengganu :)

    ReplyDelete
  2. goodluck , kalau panjang umur kita boleh jumpa :D

    ReplyDelete
  3. good luck dear..belajar rajin2..=)

    ReplyDelete
  4. gud luck... study lek lok..uitm jugak? smelah tp beza tmpt :D

    ReplyDelete
  5. Tahniah dpt uitm..bljr rjin2 ye..

    ReplyDelete
  6. gudluck akk .. wah.. welcome to terengganu...


    yang ikhlas,
    blogger terengganu

    hehe :)

    ReplyDelete
  7. UITM chendering ? Dekat ngan umah saya laaaa . :D

    ReplyDelete
  8. Dkt je dgn umah sepupu sye _Atirah_ :D

    ReplyDelete
  9. owhh.. uitm chendering ;) ermm.. pedalaman cket ;) tpi best je pun; 0z

    http://dhyeahana.blogspot.com/2012/05/saya-mahu-follower-tegar.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum, kepada tuan empunya blog, jom exchange Bloglist dengan Blog saya (^_^) kalau berminat komen kat sana tau.

    http://www.farizreza.com/p/bloglist-fariz-reza.html

    ReplyDelete
  11. chendering...kg akak 2 dik..huhuhu...welcome to terengganu... :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah. Jgn lupa belajar elok2 ye :)

    ReplyDelete
  13. congrats..akak menang ^^ selanjutnye di..

    http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/pemenang-segmen-ain-nak-review-blog.html

    ReplyDelete
  14. blog dah direview..jonm tengok ~

    http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/revew-10-blog-pilihan-ain.html

    ReplyDelete
  15. Goodluck Kak Ain :) Belajar leklok tu. Hihi :'3 Btw , jom join -- http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-nabila-medan.html

    ReplyDelete

Ce komen ce komen :)