Siapa dapat UiTM??? Kat mana???

Hah... Siapa kat sini, batch 1994 dapat UiTM or dapat UPU la? Ada??? Ain pon dapat!!! Yesss!!! Hahaha. Hmmm agak susah ah nak buat keputusan sama ada nak pilih Matrikulasi atau UiTM. Ada yang suruh yang masuk yang tu, ada yang suruh masuk yang ni. Adoyyy pening kepala nak buat keputusan. Last last redha jela. So saya ambil keputusan untuk sambung belajar di UiTM Kampus Kuala Terengganu (Cendering).



Ada sesiapa yang sama tempat dengan saya? Atau dia belajar dekat sini? Huwaaaa macam tak ada sesiapa je kat sini, hahaha. Adoyyy susahnya tak ada kawan. Dah la kena cari kawan baru. Entah macam mana la perangai dia kan. Hmmm survive jela kan. Nak buat macam mana. *muka terpaksa*

So yang dapat UPU ni, anda dapat kat mana? Jom la kongsi dengan Ain. Nak tahu jugak, hihihi. Ok lah, sekian~

26 comments:

  1. tahniah dear -.-

    *syieda dulu bm114.. -.- study rajin2.. ye?

    ReplyDelete
  2. tahniah! Hana dpt 1st choice jugak tp x pergi sbb nak ke FIST UniKL lg.. apa2 pon all the best Ain :)

    ReplyDelete
  3. congrate.. saya dpt puncak alam.. :) pape pon..all the best kat sne..

    ReplyDelete
  4. wahh , tahniah ! ^-^ sye pun dpt :) kos grafik kat alor gajah , melaka. .hehe

    ReplyDelete
  5. wahh ! tahniah tahniah ;) kite dpt kat Johor . all the best yaww ;) setadii rerajin ! kihkih ;)

    ReplyDelete
  6. tahniah
    best of luck for you ! :)

    ReplyDelete
  7. tahniah Ain!! my bff pon, dpat kat situ jugak,, dip perakaunn..

    ReplyDelete
  8. wah tahniah dik , bravo bravo

    ReplyDelete
  9. tahniah dear(:.kita uitm sme tp tmpt lain.hee

    ReplyDelete
  10. semoga berjaya yea buat kamu.. :)

    ReplyDelete
  11. Thaniah^^
    fira dpt course masscom di UiTM alor gajah,melaka..:)

    ReplyDelete
  12. tahniah :) saya pun dapat tapi lain tempat :)

    ReplyDelete
  13. THANKS semua and TAHNIAH bagi yang dapat juga :)

    ReplyDelete
  14. tahniah, hajar pun dapat course tu. tp kat poli shah alam.

    ReplyDelete
  15. UiTM juga, tapi kat Melaka (Alor Gajah). Sekarang dah Sem 3 =)

    ReplyDelete

Ce komen ce komen :)