Hasil Karya Comel Mereka. -Part 2-

Ini adalah hasil karya bagi siapa yang join Segment: Happy 18th Birthday Ain hari tu. Ain dah janji nak buat blog review seorang demi seorang. Sebelum tu sila tengok PART 1 dulu bagi siapa yang belum tengok.





Yang ini pon lawa dan kreatif tapi yela ada yang lagi terbaik. Siapa bagi voucher KFC free, hihi. Walau apa pun Ain suka! So mari singgah ke blog beliau dan FOLLOW ok!




Yang ini pon kreatif sebab lukis sendiri. Ain hargai sangat sangat! So mari singgah ke blog beliau dan FOLLOW ok!




Yang ini pon lawa sebab dia buat banner bergerak. Ain suka dan hargai apa yang anda buat. So mari singgah ke blog beliau dan FOLLOW ok!




Hasil karya yang kreatif tapi ucapan agak pendek. Walau apa pun still lawa! So mari singgah ke blog beliau dan FOLLOW ok!



TAK ADA GAMBAR

So mari singgah ke blog beliau dan FOLLOW ok!




Yang ini Ain suka sangat! Kalau ada pemenang no 8 Ain bagi dia, hehe. Tapi ucapan dia pendek sangat tapi still cantik dan menarik! So mari singgah ke blog beliau dan FOLLOW ok!




Yang ini gambar just simple but ucapan sangat menarik! So mari singgah ke blog beliau dan FOLLOW ok!




This is just too simple but ucapan dia best! So mari singgah ke blog beliau dan FOLLOW ok!


MINTA MAAF kalau ada kenyataan yang salah. 
Ini dia PART 3. Sila singgah ok!

8 comments:

Ce komen ce komen :)