Pre-convocation Degree 2018!

Assalamualaikum~ Hai! Akhirnya saya update hahaha sekian lama menghilang. So this is my first entry for 2018, yeay! Now Ain nak kongsi cerita pasal Pre-convocation Ain. Yesssss saya dah habis degree! Wohoo! Akhirnya penat lelah semput sudah habis and grad on time. I graduated as Bachelor in Business Administration (Hons.) Finance a.k.a Kewangan.

First Photoshoot 31/3/2018

Ain ambil jubah di UiTM Shah Alam pada 31 Mac 2018 (Sabtu). Lepas ambil jubah tu, kami satu kelas berkumpul sebab nak buat photoshoot kat Masjid Besi, Putrajaya. Dah lama jugak lah tak berjumpa dengan semua and ini pun tak full satu kelas ada. Let's take a look!


Girls BM242 L.



Boys BM242 L.



Lepas ambil gambar kat tingkat atas Masjid Besi tu, pergi ke next tempat iaitu kat belakang Masjid Besi. Ada sambut birthday jugak, hehe for March and April babies. Cuaca agak panasssss zzz.


Thanks for the cake! My name on it, hiks.

Yang lahir bulan Mac and April.

BM242 L. Since 2015.



Yeay! Finally we are done!


Habis je photoshoot, pergi lunch pulak. Lapar! Btw, seronok jugak lah berjumpa dengan semua. Rindu nak dengar suara bising masing masing dalam kelas. Serious rindu time belajar! Tapi belajar tak rindu, hehehe.

Credit photo to ---> @duos.photography , please click and follow okay di Instagram! Kalau nak photoshoot convo or wedding or apa apa lah, boleh gunakan perkhidmatan beliau. Dijamin gambar and muka anda lawa!

Instagram: @duos.photography

Second Photoshoot 7/4/2018

Kali ni bergambar dengan geng Ain. Saje buat kenangan. Bukan selalu dapat pakai jubah and maybe ini yang last, huhu. Photoshoot kat Seksyen 14, Shah Alam. Nice jugak lah tempatnya. Geng Ain ada lima orang. Masing maisng lain course tapi tempat belajar kami sama iaitu UiTM Puncak Alam. Kami kenal time diploma sama sama kat UiTM Kuala Terengganu. Sampai sekarang berkawan, alhamdulillah.

















From left: Tasha, Farah, Dhiya, me and Erin. Since 2012.

Kawasan ni cantik! So korang boleh pergi bergambar kat Seksyen 14, Shah Alam.

Memang best lah berphotoshoot ni! Hahaha macam macam posing! Penat nak fikir gaya apa, haha.

Photo credit to -----> @wsp.co , please click and follow okay di Instagram! Kalau nak photoshoot gambar convocation, boleh gunakan perkhidmatan beliau. Dijamin gambar dan muka anda lawa!

Instagram: @wsp.co

Banyak betul gambar, and semua lawa lawa! Bukan selalu kan, kasi chance lah nak menikmati hari hari bahagia, hehe. Btw, thats all gambar gambar pre-convocation saya. Eh cop! Nak belanja gambar sendiri sikit, hahahaha luls.




Hahaha pelik nauuu tengok muka sendiri. Okay sampai sini saja entry saya. Nak tahu apa yang terjadi pada hari konvokesyen? Haa itu nanti saya update. Stay tuned okay! Sekian~

Konvokesyen UiTM ke 88.

P/S: Nak imbas balik hari konvokesyen time diploma, hehehe. Boleh klik di bawah ini. Thanks!


1 comment:

  1. Tahniah di atas kejayaan awak dalam mencapai cita-cita..

    ReplyDelete

Ce komen ce komen :)