Partyyy hoyeah hoyeah!!!

*lagu latar : Happy Birthday*

Blueberry cheese cake!

Assalamualaikum semua! Hehe lama yang tak updated blog ni. Maklum lah busy sebagai seorang student, cehhh hahaha. Actually cerita ni dah lama tapi Ain just ceritakan balik. On 20 January 2013, adalah birthday kawan Ain. Nama dia Atikah a.k.a Ika. So Ain and kawan kawan yang lain sambut lah birthday dia di sebuah restoran. Yela, family dia kan jauh so kita sebagai kawan kena la sambut haha.

Restoran Gossip Kitchen at Pusat Bandar KT.


Ain, Tasha n Ika.

With Roy.

 Kawan kawan yang sudi datang.


 Makanan sedap n harga pun berbaloi baloi~

Pergi sana pukul 8 lebih macam tu, malam la. Balik nak dekat pukul 11 malam. Apa lagi, semua bawak kereta lelaju lah sebab pagar kolej tutup pukul 11 hahaha. Anyway best lah! Ok lah, thats all, sekian~

HAPPY SWEET 19 BIRTHDAY IKA! 
MAY GOD BLESS YOU! 

12 comments:

  1. bestnyaa sa,but birthdayy.. hehe

    ReplyDelete
  2. meriahnya sambutan besday... meriah dgn rakan2...mesti best kan...

    p/s: uniknya nama restoran tu..hihihi...

    ReplyDelete
  3. Happy Besday! salam perkenalan n singgah sini. dah polow jugak.. semoga panjang umur. jemput singgah blog akak jugaks!

    ReplyDelete
  4. dtg dr blog Cik Lyeen. chantek blog akak

    ReplyDelete

Ce komen ce komen :)